Welcome to Citizen

De gratis mobiliteitsacties van Stad Antwerpen voor alle jeugdwerkingen en sportclubs van

Antwerpen, Berendrecht, Berchem, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Lillo, Merksem, Wilrijk en Zandvliet

Aanbod voor je fuif

Heb je een fuif? We brengen je bezoek bij de ingang in de sfeer met een knotsgekke sensibiliseringsactie. Ze leggen een parcours af met een alcoholbril of cannabisbril. Er wordt erg veel gelachen, en ook serieus gesensibiliseerd. Want we fuiven hard, maar komen ook graag veilig thuis. Gratis voor alle jeugdwerkingen en sportclubs in Antwerpen.

Aanbod activiteiten voor groepen

Aan de slag met tieners rond verkeer? Geen woorden maar daden! We trekken samen op verkenning in het verkeer, pakken onze fiets onderhanden of doen een stadsspel rond veilig en duurzaam. Voor tieners... of net iets ouder. We hebben verschillende activiteiten, je kiest samen met ons wat best bij jullie past. Gratis voor alle jeugwerkingen en sportclubs in Antwerpen.

Aanbod voor groepsbegeleiders

Wil je zelf aan de slag? Een programma opzetten om verkeer naar je club veiliger en meer duurzaam te maken? Voorbereiden op ongevallen onderweg in groep? Schrijf je in voor een van onze opleidingsavonden of organiseer een avond voor jouw jeugdwerking of sportclub als je met minimum 8 begeleiders bent. Gratis voor alle jeugwerkingen en sportclubs in Antwerpen.